Inchiriere apartamente Bucuresti

Servicii profesionale de inchiriere apartamente pe termen lung in Bucuresti, portofoliu diversificat de apartamente.

Portofoliu Diversificat

Portofoliul de apartamente a fost atent selectionat, impreuna cu un arhitectul companiei, pentru a satisface cerintele actuale legate de zonele de interes, cu o dezvoltare foarte puternica, cladiri de birouri, mall-uri, transport public. Proiectele sunt situate in zone linistite, in aproprierea spatiilor verzi si a parcurilor.
Mobilier – mobilierul si echipamentele electrocasnice au fost selectionate de la unii din cei mai buni furnizori de pe piata;
Vedere – apartamentele au fost selectionate pentru a avea cea mai buna vedere spre parc sau spre o zona deschisa, fara sa fie obturata de alte cladiri, etaj - fara parter si ultimul etaj, orientare - spre vest/est.

Dotari premium

Apartamentele sunt complet mobilate si dotate cu: aer conditionat in fiecare camera, centrala proprie de apartament, masina de spalat vase, masina de spalat rufe cu uscator, abonament full TV cablu&internet wi-fi, contorizare individuala gaz, curent, apa, loc de parcare subteran; asigurarea interventiilor rapide in caz de defectiuni tehnice, video interfon, lifturi moderne, agent de paza permanent, acces bloc cu cartela acces, usa metalica anti efractie, CCTV.

Puncte de interes

Aeroport Otopeni, Centrul Sportiv Dinu Pescariu, Promenada Mall, Sun Plaza Mall, Vitan Mall, Piata Unirii, Parcul Herastrau, Parcul Verdi, Parcul Delta Vacaresti.